Selasa, 02 September 2014

α ντυθείτε κατ

Το δεύτερο βήμα για να πάρει τη δουλειά συναντά το δυνητικό εργοδότη για μια συνέντευξη. Το πρώτο βήμα που ο υποψήφιος έχει ολοκληρώσει με επιτυχία ήταν αποστείλετε την αίτησή σας και περνώντας τη διαδικασία ελέγχου της εταιρείας.

Ο εργοδότης πήρε το βιογραφικό μέσα από μια ποικιλία πηγών που μπορεί να είναι από μια διαφήμιση που δημοσιεύτηκε, μια παραπομπή από έναν φίλο ή μια κυνηγός ταλέντων, ή από ένα πρόσωπο που απλώς υποβληθεί αίτηση από τη σύνδεση με την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να έχουμε μια επιτυχημένη συνέντευξη?

Πριν πάτε σε μια συνέντευξη, το καλύτερο είναι να κάνετε κάποια έρευνα για την εταιρεία είναι ένα αίτηση.

Επίσης, είναι καλύτερο να εξασκηθείτε με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας mock up ερωτήσεις που ο εργοδότης είναι πιθανό να ζητήσει, ώστε να μην πνιγούν κατά τη διάρκεια της πραγματικής συνέντευξης.

Όταν πηγαίνετε για μια συνέντευξη, το καλύτερο είναι να φτάσει πάντα 10 με 15 λεπτά μπροστά από το χρόνο. Αυτό δείχνει εργοδότες ότι το άτομο είναι ακριβής και χρησιμεύει ως ένα καλό χαρακτηριστικό σε ένα δυναμικό των εργαζομένων.

Κατά τις συναντήσεις έναν εργοδότη, θα πρέπει να φέρουν ένα επιπλέον αντίγραφο του βιογραφικού σημειώματος και άλλα έγγραφα που απαιτούνται, εάν ζητηθεί ορισμένες ερωτήσεις. Ένα καλό παράδειγμα είναι οι αρχιτέκτονες και φωτογράφους οι οποίοι είναι επαγγελματίες στους αντίστοιχους τομείς οι οποίοι έχουν ένα χαρτοφυλάκιο των έργων που γίνονται μπορεί να εντυπωσιάσει τον ερευνητή.

Είναι πάντα καλύτερο να ντυθείτε κατάλληλα. Αυτό δείχνει την ειλικρίνεια του εργοδότη εκ μέρους του αιτούντος την εφαρμογή για τη δουλειά. Κάποιος πρέπει να έχει το δάχτυλο-νύχια και τα μαλλιά καλά καλλωπισμένο για τη συνέντευξη. Η στολή φοριέται πρέπει να είναι επαγγελματίας. Αυτό θα σήμαινε ότι τα παπούτσια πρέπει να χρησιμοποιείται για να ταιριάζει με τη στολή. Εάν συνήθως φορούν πολλά κοσμήματα, είναι σκόπιμο να καταργήσετε και να μετριάσει τα κάτω για τη συνέντευξη.

Όταν είστε μπροστά από τον εργοδότη, το χαμόγελο και να χαιρετήσει τη συνέντευξη με μια χειραψία εταιρεία (αλλά όχι οστά σύνθλιψη), η οποία είναι πάντα μια καλή αρχή για να πάρει τη συνέντευξη κινείται.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, να ακούσετε πολύ καλά με τις ερωτήσεις που τέθηκαν. Κάθε πρέπει να απαντηθούν με ειλικρίνεια και αυτοπεποίθηση για να είναι σε θέση να πωλούν τον εαυτό σας για το πιθανό εργοδότη.

Στη συνέχεια, ο αιτών θα πρέπει να ευχαριστήσω τον διαφημιστής για το χρόνο που δόθηκε για την κάλυψη για τη συνέντευξη.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar